cheap rolex replica    replica rolex for sale    replica watches for sale    Swiss Replica Rolex    Replica Fake Watches For Sale    Cheap Replica watch    high quality fake breitling watches    audemars piguet imitation watches swiss    knockoff watch bvlgari    swiss audemars piguet fakes    top replika bvlgari    kinetic watch    women rolex watches    white gold watch    Best Replica Watches    Breitling Replica Watches    knockoff watches bvlgari    swiss breitling clones    top replika tag heuer    replicaus    fake watches for sale    cheap rolex replica    Swiss Replica Watches    fake watches for sale    fake watches for sale    fake watches for sale    hublot replica    panerai replica    rolex replica watches    tag heuer replica    replica rolex  Best Replica Watches    breitling replika    fake rolex watches    fake rolex watches  

EAC Title

ECU CONVENTION

 

ATHENS 2015 Registration

Abstract submission closes 14th September 2014

Apply  for EAC Membership or Fellowship
Register your CPD
Event / Seminar
EAC Directory
of Chiropractors

Radiology Cases

Example

X-ray case of the week


Hvordan komme videre med CFDs


 

CFDs (kontrakter for forskjell) har blitt en stadig mer populær måte for velstående investorer å spille på markedet. Men de har idiosyncrasies som ligger i vente på uønskede. En av disse er måten renter og utbytte blir behandlet på.

Dette er en spesiell egenskap for CFDer som ikke er for eksempel tilstede i spread-spill.

Den enkleste måten å se på en CFD er å tenke på det som en måte å kjøpe aksjer på ved hjelp av et kortsiktig lån.

Du stumper opp ditt første innskudd, du får et lån for å kjøpe aksjene, og du betaler rente på lånet daglig.

Når du selger, bruker du inntektene til å betale lånet og lomme (eller betale) forskjellen. Fordi du låner mesteparten av prisen på aksjene, blir avkastningen din – hvis aksjene går opp – forstørret. Selvfølgelig hvis de går ned, blir ditt prosentvise tap også forstørret.

Den strenge definisjonen av en CFD er at den er “en total avkastning på egenkapitalbytte, utformet for å replikere den økonomiske utviklingen og kontantstrømmen til en konvensjonell aksjeinvestering.”

Bortsett fra det faktum at, i motsetning til spread betting og futures og opsjonshandel, har CFDer ingen utløpsdato. Hovedforskjellen mellom CFDs og andre høyhandlede handelsinstrumenter er at kostnaden for finansieringen som er knyttet til kontrakten er skilt fra prisen , i stedet for å bli med i den.

I en CFD er prisen du betaler på – eller svært nær – prisen i normal aksjemarked, men renten på marginlånet debiteres eller krediteres kontoen din daglig, avhengig av om du går lang eller kort . Renter beregnes på vilkårene som er oppgitt av CFD-leverandøren din. Det vil imidlertid normalt bli belastet med en premie til overnatteprisen og krediteres til en rabatt på overnatteprisen.

Eie CFD

Selv om du ikke teknisk eier de underliggende aksjene, antar kontrakten (og omverdenen) at du gjør det. Hvis du er lang, og andelen går utenfor utbytte i løpet av tiden CFD er åpen, krediteres kontoen din med netto utbytte. På samme måte hvis du er kort og det samme skjer, debiteres kontoen din med brutto utbytte.

Dette står i motsetning til spread-spill og futures, hvor det ikke er rett til utbytte på aksjene som kan være gjenstand for en innsats- eller futureshandel, selv om utbyttevirkninger tendens til å bli bygget inn i terminspriser automatisk av markedet.

Det er også verdt å huske at de fleste CFD-meglere tar provisjon basert på den underliggende vurderingen på aksjene, i stedet for det innskuddet du stumper opp i begynnelsen.

Med andre ord, ikke bare betaler du renter på marginlånet, sjansene er at du faktisk betaler provisjon på det også. De meglerne som annonserer seg som å tilby provisjonsfri handel på CFDer, er ikke veldedige; de gjenoppretter ganske enkelt sin provisjon på en annen måte, kanskje ved å belaste en høyere rente på marginlånet.

Hvor viktig du ser det faktum at renter og utbytte belastes og krediteres en CFD-konto – basert på om du er lang eller kort – avhenger av størrelsen på investeringen din. Men her er en klar reckoner. Hvis du tar ut en £ 10.000 ‘lang’ CFD på grunnlag av et innskudd på 20% (det er et lån på £ 8 000), og renter belastes med 5,5%, i grove termer betaler du rundt £ 1,20 per dag i interesse .


Page Last Updated : 29 May 2014 - 08:00
You are here :  Homepage  ›  Seminars / CPD / GEP  ›  EAC Provided Seminars
     
European Academy of Chiropractic - ECUSecretary@EACacademy.eu  - Site Map
Powered by WMS-CMS - ©2005-2014 WebMaster Solutions. All rights reserved.